Boeckx

35 jaar vakmanschap

Het familiebedrijf Gebroeders Boeckx uit Herselt blikt terug op meer dan 35 jaar ervaring in duurzame verwarmings- en sanitaire oplossingen. Doorheen de jaren bleven de familiale waarden steeds behouden: vakmanschap volgens de regels van de kunst, kwaliteit en een uitmuntende dienstverlening. Deze kernwaarden zorgden voor de uitbouw van een ijzersterke reputatie in de Kempen, het Leuvense en ver daarbuiten.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Vervanging bestaande installatie
  • WESTERLO
Boeckx - Vervanging bestaande installatie - WESTERLO
> Meer
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

De verwarmingsspecialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Herselt, Hulshout, Westerlo, Laakdal, Diest, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Meerhout, Mol, Geel, Turnhout, Herentals, Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg, Aarschot, Haacht, Herent, Heverlee en Leuven.